Zondagopenstelling juli en augustus

Henk
18 februari 2017

Het kazerneterrein behoorde ooit tot het Kamp Vught. De voormalige keuken is nu Geniemuseum (gebouw K). Aan het uiteinde van het appeltterrein is nu de staf van het Regiment Genietroepen gevestigd (gebouw H). De voormalige stallen zijn nu in gebruik als depot voor het Geniemuseum (gebouw G).

Evenals voorgaande jaren bestaat voor het publiek de mogelijkheid om op de zondagen in de maanden juli en augustus onder begeliding van een gids het kazerneterrein te bezichtigen. U kunt zich te zijner tijd hiervoor aanmelden via de website van het Nationaal Monument Kamp Vught. U dient dan tevens te vermelden welk nummer uw identiteitskaart of paspoort heeft. U wordt namelijk gecontroleerd als u het kazerneterrein op gaat.

Vanzelfsprekend kunt u er voor kiezen op om de betreffende zondagen alléén het Geniemuseum te bezoeken. Dat kan ook.