Hoe kom in bij "Op herhaling"?

19 oktober 2017

OP HERHALING
Hoe reist u naar het Geniemuseum??
Als u met uw motorvoertuig komt, dan kunt u dat parkeren in de bossen bij restaurant "de IJzeren Man". Dit is een parkeerterrein met 700 plaatsen. Vanaf deze parkeervoorziening rijdt een personenbus naar de ingang van het Geniemuseum.
Komt u met openbaar vervoer? Neem dan de trein of bus tot het station 's-Hertogenbosch. Daar vertrekt elke "tien minuten vóór het uur" een buurtbus naar het Geniemuseum. Ook op zondag. U dient dan busnummer 207 te nemen.
Voor de fietsers is er een fietsenstalling in de tuin van het Geniemuseum.
Voor de liefhebbers van militaria zullen bij diverse kraampjes interessante spullen worden aangeboden.
Tot de 21e of de 22e oktober. !!
NB: Houdt u er rekening mee, dat het demonstratieterrein op geruime afstand van de verharde weg is gelegen !! Voor rolstoelen en dergelijke minder geschikt.