Nieuws

Adjudant Moos Raaijmakers ontvangt koninklijke onderscheiding

Henk Becks
20 oktober 2019

Vanmiddag, 20 oktober 2019, heeft de burgemeester van de gemeente Hilvarenbeek de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau met de Zwaarden uitgereikt aan adjudant Moos Raaijmakers. Behalve reënacters van de vereniging Mars, leden van Keep them Rolling, familie en vrienden waren ook aanwezig de Commandant en Adjudant van het Regiment Genietroepen, alsmede de Inspecteur Generaal van de Krijgsmacht.. Namens het Geniemuseum was Ton van Outheusden aanwezig. Zoals gebruikelijk heeft de Regimentsadjudant de genietradities uitgedragen..
Moos, namens het bestuur van de stichting Historische Geniecollectie en je collega-vrijwilligers van harte gelukgewenst met deze zeer verdiende onderscheiding.