Nieuws

Financiële ondersteuning museum

S. Vulders
09 mei 2020
  • De begroting van het Geniemuseum rust voor een groot deel op kaartverkoop en inkomsten uit evenementen. Grote evenementen zoals museumweekend zijn vervallen door de noodzakelijk te nemen maatregelen; dat voelen we in de begroting/ inkomsten. Daarnaast moesten we veiligheidshalve onze deuren sluiten vanaf medio maart van dit jaar. Ook dat merken we in onze begroting/ inkomsten. Defensie en gulle gevers blijven ons steunen. We zijn ook in overleg met de gemeente Vught voor support. Zelf zijn we bezig om een aangepast programma op te stellen om de verloren inkomsten later te kunnen compenseren. Binnenkort mogen de deuren weer open. Op dit moment beraden wij ons hoe we dat op een verantwoorde wijze voor onze bezoekers en vrijwilligers kunnen uitvoeren. We zullen u informeren via onze site www.geniemuseum.nl Wilt u geniemuseum steunen, schroom niet contact met ons op te nemen. We hebben tal van mogelijkheden; 
  • Museumbezoek
  • Vergaderlocatie op historische plaats
  • Prima teambuildingslocatie
  • Receptielocatie
  • Uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten
  • Enz...