Nieuws

Ga terug
 • Geniemuseum geopend vanaf dinsdag 8 februari 2022

  Zoals het er nu naar uit ziet, zullen met ingang van woensdag 26 januari de coronamaatregelen worden versoepeld. Aangezien er op dinsdag 1 februari een bijeenkomst is gepland voor de vrijwilligers van het museum, zal ons museum voor het eerst zijn deuren voor het publiek openen op dinsdag 8 februari, om 10.00 uur

  door: Henk Becks op 25 januari

  Lees meer
 • Stevig doorwerken

  Terwijl een aantal delen van onze samenleving "in ruste is" vanwege de coronapandemie, wordt in het Geniemuseum en in de Genietuin hard gewerkt. In de Genietuin is op dit moment een aantal medewerkers van 105 Waterbouwcompagnie actief. Een paar voertuigen hebben hun definitieve plaats gekregen en er is een pad neergelegd bij het plateau, dat de namen vermeld van degenen, die zijn uitgestrooid op ons daartoe bestemde veldje. Ook binnen wordt hard gewerkt. In de kelder zijn rekken geplaatst voor de opslag. De rechtervleugel wordt op dit moment leeg gemaakt, waarna de verbouwing kan beginnen. Ook in de bunker is hard gewerkt, zoals u kunt zien op de foto's.

  door: Henk Becks op 25 januari

  Lees meer
 • Rechtervleugel niet toegankelijk voor publiek

  Op dit moment wordt hard gewerkt aan de rechtervleugel van ons museum. Deze wordt gemoderniseerd en de oorspronkelijke bouwconstructie wordt weer zichtbaar gemaakt.  De rechtervleugel is derhalve NIET toegankelijk voor onze bezoekers.

  door: Henk Becks op 25 januari

  Lees meer