Registratoren gezocht

Registratoren gezocht

Henk Becks
16 december 2023

HEEFT U OOK GOEDE VOORNEMENS GEMAAKT? EN WILT U DEZE REALISEREN?

Het Geniemuseum in Vught heeft veel voorwerpen verzameld in de loop der jaren. Nog steeds zijn er oud-gedienden of familieleden, die allerlei objecten, kleding, boeken of foto’s aanbieden. Alle aangeboden zaken worden geregistreerd in een databank, Adlib (Axiell). Op niet al te lange termijn vertrekken twee van onze registratoren. Ze hielden zich voornamelijk bezig met het scannen en  vastleggen van foto’s. Het is van groot belang, dat hun werkzaamheden worden voortgezet. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die één of meerdere dagdelen per week de betreffende werkzaamheden willen verrichten.

Belangstellenden mogen een e-mail sturen naar Geniemuseum@icloud.com.