Foto's scannen en beschrijven

Foto's scannen en beschrijven

Henk Becks
05 mei 2024

VRIJWILLIGERS GEZOCHT  
In ons Geniemuseum worden allerlei zaken verzameld, die betrekking hebben op het Regiment Genietroepen. De bedoeling is, dat alle voorwerpen, variërend van foto tot omvangrijke zaken, worden geregistreerd in een geautomatiseerd systeem, ADLIB/ AXIEL. 
Van de voorwerpen worden foto's gemaakt en dan met een beschrijving opgenomen in onze databank.Foto's en tekeningen moeten eerst gescand worden en kunnen dan worden beschreven in ons digitaal kaartensysteem. Vooral voor deze laatst vermelde werkzaamheden zoeken wij nog enthousiaste mensen, die ons een of meerdere dagdelen per week willen helpen om die klus te klaren.

Als u geïnteresseerd bent, dan mag u een e-mail sturen naar: info@geniemuseum.nl