Bezoekersinfo

De gemeente Vught gaat de Boslaan reconstrueren. Hierdoor is het gedeelte tussen de kruising met de N65 en de kruising met de Loonse Baan niet te gebruiken. U kunt gebruik maken van de Postweg en Loonse Baan. Tijdens de bouwvakvakantie (zaterdag 29 juli tot en met z0ndag 20 augustus) is het wegvak wel berijdbaar.

NB: Op dit moment wordt hard gewerkt aan de rechtervleugel van ons museum. Deze wordt gemoderniseerd en de oorspronkelijke bouwconstructie wordt weer zichtbaar gemaakt.  De rechtervleugel is derhalve NIET toegankelijk voor onze bezoekers.

Het museum is  geopend van 10:00 tot 16:00 uur op dinsdag, woensdag en donderdag.  Donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, is ons museum gesloten.
Toegangsprijzen:
-  Algemene toegangsprijs vanaf 12 jaar: € 5,50;
-  Houders van een museumkaart, Veteranenpas/Defensiepas of Postactievenkaart, gratis toegang.
-  U kunt gebruik maken van een gids, die u rondleidt voor maximaal 12 personen. De kosten van de gids bedragen € 20,00.
-  Groepen van 10 personen of meer onder de 16 jaar, €3,00 per persoon. Wel bent u verplicht vóóraf te reserveren.
 

Zoals gebruikelijk, is ons museum zomers op de zondagen geopend, (van 02 juli tot en met 03 september). U bent welkom van 12.00 uur tot 16.00 uur. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van een gids een rondleiding te volgen op het kazerneterrein waar de oorspronkelijke gebouwen uit de 2e wereldoorlog staan. Volg hiervoor de publicaties op de website van het Nationaal Monument Kamp Vught (NMKV.nl). Voor alle duidelijkheid: we zijn ook geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

LET OP:  als u beschikt over een toegangsbewijs van het museum Bevrijdende Vleugels krijgt u in ons museum 20% korting. Op vertoon van een toegangsbewijs van het Geniemuseum, krijgt u bij het museum Bevrijdende Vleugels te Best een korting van € 4,00. U betaalt dan € 7,00 in plaats van de normale toegangsprijs ad € 11,00.

Ons adres is: Lunettenlaan 102, 5263 NT Vught., telefoonnummer  088-9569609

Bij het Geniemuseum is een parkeerterrein. Als u met openbaar vervoer komt, dan kunt u vanaf NS-station 's-Hertogenbosch de buurtbus nemen. Ongeveer 10 minuten voor het hele uur; lijn 207

Bibliotheek: Voor een bezoek aan onze bibliotheek dient u een afspraak te maken.

Wilt u ideeën voor andere leuke bezienswaardigheden in de buurt, kijk dan op https://www.dagjeweg.nl