Bezoekersinfo

Geachte bezoeker. Op dinsdag 26 december aanstaande is ons museum gesloten. De andere dagen in de Kerstvakantie zijn we geopend, zoals gebruikelijk. Dus dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom..

Wij wensen u fijne feestdagen.

NB: Op dit moment wordt hard gewerkt aan de rechtervleugel van ons museum. Deze wordt gemoderniseerd en de oorspronkelijke bouwconstructie wordt weer zichtbaar gemaakt.  De rechtervleugel is derhalve NIET toegankelijk voor onze bezoekers.

Toegankelijkheid
- Ons museum beschikt bij de ingang aan de Lunettenlaan over een kleine parkeerplaats. Ongeveer 200 meter van ons museum verwijderd is meer parkeerruimte.
- Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is in het museum een rolstoel aanwezig voor bezoekers; ook kan gebruik gemaakt worden van een rollator. De bij het museum behorende zogenaamde "Koude oorlogbunker" is niet te bezichtigen als u moeilijk ter been bent. Ook is er geen oprit of lift voor rolstoelen.
- Het museum beschikt over een invalidetoilet, alsmede over een ruimte om luiers te verschonen.

Het museum is  geopend van 10:00 tot 16:00 uur op dinsdag, woensdag en donderdag.  Donderdag 09 mei, Hemelvaartsdag, is ons museum gesloten.
Toegangsprijzen:
-  Algemene toegangsprijs vanaf 18 jaar: € 6,00; personen tussen 5 en 18 jaar: €2,00;
-  Houders van een museumkaart, Veteranenpas/Defensiepas (alleen Genisten) of Postactievenkaart, gratis toegang.
-  U kunt gebruik maken van een gids, die u rondleidt voor maximaal 12 personen. De kosten van de gids bedragen € 35,00.
-  Groepen van 10 personen of meer onder de 16 jaar, €3,00 per persoon. Wel bent u verplicht vóóraf te reserveren.
-  Honden zijn welkom in het museum, mits aangelijnd.
 

Zoals gebruikelijk, is ons museum zomers op de zondagen geopend, (van 07 juli tot en met 01 september). U bent welkom van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

LET OP:  als u beschikt over een toegangsbewijs van het museum Bevrijdende Vleugels krijgt u in ons museum 20% korting. Op vertoon van een toegangsbewijs van het Geniemuseum, krijgt u bij het museum Bevrijdende Vleugels te Best een korting van € 4,00. U betaalt dan € 7,00 in plaats van de normale toegangsprijs ad € 11,00.

Ons adres is: Lunettenlaan 102, 5263 NT Vught., telefoonnummer  088-9569609

Bij het Geniemuseum is een parkeerterrein. Als u met openbaar vervoer komt, dan kunt u vanaf NS-station 's-Hertogenbosch de buurtbus nemen. Ongeveer 10 minuten voor het hele uur; lijn 207

Bibliotheek: Voor een bezoek aan onze bibliotheek dient u een afspraak te maken.

Wilt u ideeën voor andere leuke bezienswaardigheden in de buurt, kijk dan op https://www.dagjeweg.nl